Nieuw: 2-daagse profstage

 Dit jaar organiseert de jeugdwerking van KM Torhout voor het eerst een heuse profstage onder leiding van Gert-Jan Joseph & Alexander Dedeyster.
️ Hierbij zal je als speler/speelster 2 dagen kunnen trainen zoals enkel de echte profs dat doen.
Zo zal je na de tweedaagse naar huis gaan met een diploma met een aantal specifieke testgegevens van jou als voetballer.

Deze stage gaat door zowel voor spelers van KM Torhout alsook voor spelers van andere clubs.
Hoe scoor je op voetbaltechnisch gebied in vergelijking met andere spelers? Ben jij de nieuwe Messi en kan je de bal ongelooflijk lang hoog houden? Of ben je eerder de nieuwe Ronaldo die over een ongelooflijke startsnelheid beschikt om je tegenstrever te overtreffen? Deze items (en natuurlijk nog veel meer) zullen we samen met jou beantwoorden tijdens deze stage.
 Tijdens deze tweedaagse gaan we ook volop aan de slag om beter te worden: we zullen wedstrijdvormen spelen, oefenen op onze passing, aannames en andere technische items om zo goed te kunnen worden als Kevin De Bruyne en Charles De Ketelaere!
 Last but not least voorzien we voor jullie ook nog een video-analyse. We zullen door middel van videobeelden kijken hoe de echte toppers zo goed zijn geworden en hoe zij presteren op het veld. Vervolgens gaan we dan ook met deze info aan de slag op het veld!
 Kortom een uiterst boeiende en vernieuwende stage waar je zeker bij moet zijn. Tot dan!

Deze stage is voorzien op 23 en 24 december 2020 en dit voor spelers van U10 t.e.m. U13.
60 euro per speler. Enkel online inschrijven.
Maximum 50 deelnemers.

Boodschap van Charles Deketelaere – Profspeler bij Club Brugge

>> Flyer en info
>> Online inschrijving en betaling