Voetbalkampen KM

Sportkamp

De jeugdwerking van KM Torhout KM richt elke paasvakantie en elke zomervakantie (augustus) een voetbalkamp voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar t.e.m. 11 jaar.

De spelers worden in een groep van max 18 leeftijdsgenoten  opgevangen door trainers van de KM, regentaten  en/of  licentiaten  lichamelijke opvoeding. Zij worden op een speelse manier het ABC van het voetbal bijgebracht. De voetballertjes komen in hun sportkledij naar het voetbalkamp en brengen in hun sporttas het volgende mee: turnpantoffels, voetbalschoenen (niet verplicht), wasgerief, handdoek en eventuele reservekledij in geval van slecht weer. Voor het  middagmaal is er verse soep en brengt  iedereen  boterhammen mee. In principe moeten de kinderen geen zakgeld bij zich hebben, wij zorgen zelf voor de nodige verfrissingen.

Alle ouders zijn steeds welkom tijdens het sportkamp en worden de laatste dag vriendelijk uitgenodigd om de slothappening van het kamp (14u) en de penalty-cup (15u) bij te wonen.

Clinics

Voor spelers van 11 jaar t.e.m. 14 jaar wordt op hetzelfde moment een clinics georganiseerd. Deze clinics vindt plaats op de velden van het sportstadion. Spelers krijgen voetbalgerichte trainingen in de voormiddag. In de namiddag worden er andere sportactiviteiten aangeboden. Ook wordt er tijdens de clinics een dagje naar zee georganiseerd.

Alle ouders worden de laatste dag vriendelijk uitgenodigd om de finale van de penalty-cup (15u) bij te wonen.

Verantwoordelijke voetbalkampen: Francky Declerck – 0478 20 32 66
sportkampen@kmtorhoutjeugd.be

Betalingsmodaliteiten

Kostprijs: 110 euro – Jeugdspelers van KM Torhout betalen 95 euro
Rekeningnummer: Voetbalkampen KM92 – BE27 0350 5804 8073
Mededeling: Inschrijving naam speler + periode voetbalkamp
Inschrijving pas definitief na ontvangst betaling

Online inschrijven sportkampen 2020

>> INSCHRIJVING ZOMERVAKANTIE 2020 AFGESLOTEN

>> Foto’s