2-daagse stages


De jeugdwerking van KM Torhout organiseert o.l.v. Gert-Jan Joseph & Alexander Dedeyster na de eerste succesvolle 2-daagse stages in 2020 en 2021 (die in een mum van tijd volzet waren) opnieuw een voetbalstage: de KM Torhout Voetbalspelen en dat in de krokusvakantie van 2022.

Ben je gemotiveerd om tijdens de krokusvakantie bij te trainen en een betere voetballer te worden, dan is dit zeker iets voor jou! 

We zorgen voor veel wedstrijdvormen en er zal minstens 1 groot tornooi aan bod komen zodat jullie zich tijdens de stages kunnen meten met elkaar!

Daarnaast zullen we ook onze technische vaardigheden bijslijpen zodat we een completere voetballer worden. Want een goede techniek is nu eenmaal een vereiste om de nieuwe Messi, Mbappé, Lang of De Ketelaere te worden.

Het concept is gelijkaardig als tijdens de andere stages. Er zal onder leiding van gediplomeerde trainers opnieuw heel wat opgepikt worden…Pas- en traptechniek, correcte balaannames, schijn- en passeerbewegingen… Te veel om op te noemen!

Daarnaast willen we jullie opnieuw voldoende wedstrijd- en winmomenten aanbieden zodat er lekker met en tegen elkaar kan gevoetbald worden op een faire manier.

De trainingen vinden plaats tussen 9u en 16u.
Er is opvang voorzien vanaf 8u ’s morgens en ’s avonds tot 17u.

Locatie: Velodroom (outdoor) & Sint-Rembert sportzalen (indoor)

Middagmaal: dien je zelf mee te hebben.

Voor wie? Voor spelers leeftijden U10, U11, U12 en U13

Het maximum aantal deelnemers per stage is 70.Data voetbalstages seizoen 2022-2023

Do 3 & Vrij 4 november: Techniek & coördinatie stage

Ma 26 & Di 27 december: WK-stage

Ma 20 & Di 21 februari: KM voetbalspelen

Reacties gesloten.