2-daagse stages


De jeugdwerking van KM Torhout organiseert o.l.v. Gert-Jan Joseph & Alexander Dedeyster na de eerste succesvolle 2-daagse stages in 2020 (die in een mum van tijd volzet waren) opnieuw 2 nieuwe stages: de herfst- en kerststage

Ben je gemotiveerd om tijdens de herfst-en kerstvakantie bij te trainen en een betere voetballer te worden, dan is dit zeker iets voor jou! Tijdens deze voetbalstages spitsen we ons toe op volgende zaken:

We zorgen voor veel wedstrijdvormen en er zal minstens 1 groot tornooi aan bod komen zodat jullie zich tijdens de stages kunnen meten met elkaar!

Daarnaast zullen we ook onze technische vaardigheden bijslijpen zodat we een completere voetballer worden. Want een goede techniek is nu eenmaal een vereiste om de nieuwe Messi, Mbappé, Lang of De Ketelaere te worden.

De herfststage zal nog maar net afgelopen zijn en daar zal de tweede editie van de KM Torhout kerststage al opnieuw voor de deur staan! 
Nadat de examens en toetsen afgerond zijn en we de kerstmaaltijd reeds verteerden gaan we opnieuw volle bak aan de slag.

Het concept is gelijkaardig als tijdens de herfststage. Er zal onder leiding van gediplomeerde trainers opnieuw heel wat opgepikt worden…Pas- en traptechniek, correcte balaannames, schijn- en passeerbewegingen… Te veel om op te noemen!

Daarnaast willen we jullie opnieuw voldoende wedstrijd- en winmomenten aanbieden zodat er lekker met en tegen elkaar kan gevoetbald worden op een faire manier.

Data
Dinsdag 2 en woensdag 3 november 2021 (herfststage)
Maandag 27 & dinsdag 28 december 2021 (kerststage)

De trainingen vinden plaats tussen 9u en 16u.
Er is opvang voorzien vanaf 8u ‘s morgens en ‘s avonds tot 17u.

Locatie: Velodroom (outdoor) & Sint-Rembert sportzalen (indoor)

Middagmaal: dien je zelf mee te hebben.

Voor wie? Voor spelers leeftijden U-10, U-11, U-12 en U-13

Er is een voorrangsperiode om voor beide stages tegelijk in te schrijven. Daarbij geniet je dan van 5 euro korting. 115 euro ipv 120 euro. Tijdens deze voorrangsperiode kan je nog niet inschrijven voor 1 van de 2 stages afzonderlijk! De voorrangsperiode loopt van maandag 27.09.2021 (18u) t.e.m. maandag 4.10.2021 via de jeugdwebsite van KM Torhout.

Vanaf dinsdag 5.10.2021 (18u) kan er dan afzonderlijk ingeschreven worden voor 1 van de 2 stages.

We beperken tijdens de voorrangsperiode het aantal inschrijvingen voor beide stages tot 50 plaatsen. Nadien kan je wel nog voor beide stages inschrijven, maar dit dient dan afzonderlijk te gebeuren en is de korting van 5 euro niet meer van toepassing.

Het maximum aantal deelnemers per stage is 70.

Na online inschrijving krijg je een bevestigingsmail met informatie over de betaling. Het is mogelijk dat deze bevestigingsmail in de map spam / ongewenste berichten terecht komt/ Dus zeker deze map controleren indien je niet direct een mail ontvangt.

Inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Betaling dient te gebeuren binnen de 5 dagen na inschrijving.
Terug naar boven