Raf Demol Paashappening KM

31ste RAF DEMOL PAASHAPPENING U12-U13

Zaterdag 8 april 2023.

Sportentrum Benny Vansteelant
hoek Industrielaan – Bruggestraat 29, 8820 Torhout

Zaterdagvoormiddag U12 8v8
Zaterdagnamiddag U13 11v11

>> Officiële website 31ste Raf Demol Paashappening 2022 U12-U13
>> wegbeschrijving

Raf was erevoorzitter en vertrouwenspersoon van de jeugd. Sedert de fusie heeft Raf zich steeds, en dit in de verschillende functies die hij heeft bekleed, met de volle 100% ingezet voor KM Torhout en in het bijzonder voor de jeugd. Hij had een uitgesproken mening, maar deze stond steeds in functie van het welbevinden van jeugdspelers.

Raphaël – Raftje – Demol overleed op 2 januari 2016 op 73-jarige leeftijd.

Johan Sabbe (krant van West-Vlaanderen) schreef deze mooie tekst die tijdens de uitvaartdienst werd voorgelezen. Een eerbetoon.

Dag Raf
KM Torhout is in diepe rouw.
Vooral de jeugdwerking van onze voetbalclub hult zich in groot verdriet.
Veel te vroeg moeten we afscheid van je nemen.
We zullen je zo missen.
Al sinds de fusie in 1992, toen KM ontstond, was je actief in ons jeugdbestuur.
Nog altijd, met intussen meer dan 23 jaar harde inzet.
In 2006 en 2007 ben je zelfs voorzitter van het jeugdbestuur geweest en vervolgens werd je erevoorzitter, een titel die je dik verdiende.
Nooit was het je te veel om de handen uit de mouwen te steken.
Mee de tombola’s organiseren, als lid van de feestcommissie de speciale activiteiten schragen, inspringen waar het nodig was.
Al ettelijke jaren was je de ombudsman binnen de jeugdwerking. Diegene die de plooien glad streek als wrevel en discussie dreigden te ontsporen. Diegene die bij opzettend stormweer ervoor zorgde dat de wind snel weer ging liggen. Het aanspreekpunt voor de jonge spelers, hun ouders, de trainers, de afgevaardigden en het bestuur.
Je kon goed luisteren, Raf. Een grote gave. Je was kordaat als het nodig was, maar vooral aimabel en verzoenend. Heel sterk was je begaan met de jeugdspelers die in het eigen Torhout woonden.
Je nam het voor hen op en pleitte ervoor om hen alle mogelijke speelkansen te geven.
We zullen je blijven herinneren als een man van zijn woord. Als je zei dat je er zou zijn, dan was je er ook, onvoorwaardelijk. En als een man van trouw. Trouw aan zijn club en zijn principes.
Tot kort geleden, toen je gezondheid helaas almaar meer begon te sputteren, was je als een vader voor de jeugdwerking. Met liefde voor de sport die je zo dierbaar was. Tot dat grote, warme hart van jou het plots begaf. En ons verweesd achterliet.
We zullen je missen, Raf. Heel erg missen.
Bedankt voor alles wat je voor ons en de jeugd betekend hebt.

Reacties zijn gesloten.