Jong KM

Talentgroepen zijn ploegen die samengesteld worden uit spelers van U16 en U17. Onze talentgroep krijgt de naam Jong KM. Dit team zal vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen talentgroepen van andere clubs. Alle wedstrijden worden normaal gespeeld op dinsdag of woensdag. Het is een competitie zonder klassement en met fair-play hoog in het vaandel.

Jong KM wordt geleid door de coördinator en TVJO, aangevuld met 1 trainer uit de betrokken leeftijdscategorieën. Er zullen op regelmatige basis evaluaties van deze talenten worden gehouden. Deze gebeuren in samenspraak met alle betrokken trainers en met de sportieve commissie.
Jong KM is een dynamische groep. Dit betekent dat de selectie meerdere keren per seizoen kan wijzigen. Er wordt geen vaste kern gemaakt. De selectie gebeurt eveneens in samenspraak met dezelfde mensen.

Bedoeling is om onze talenten te laten kennis maken met het voetbal op een hoger niveau en met een hogere snelheid van uitvoering, zodoende de spelers optimaal voor te bereiden op een eventueel verdere stap naar beloften of eerste elftal.

Reacties zijn gesloten.